Előfizetői tartalom

Teljesen kiszállhat a "Tesla-trónkövetelő" részvényéből Warren Buffett?

Portfolio
Nagy volumen mellett adták ma az egyesek szerint a "Tesla-rivális" rangot is kiérdemlő kínai elektromosautó-gyártó, a  BYD részvényeit az ázsiai kereskedésben, miután egy friss bejelentés szerint a Warren Buffett által menedzselt Berkshire Hathaway még tovább csökkentette részesedését a vállalatban - egyes elemzők szerint akár teljes BYD-részesedését is értékesítheti a jövőben az Omahai Orákulum.

Hiába lett a legfrissebb adatok alapján a BYD a világ második legnagyobb elektromosautó-akkumulátor beszállítója, a Buffett-vezette holding jelentős részvényeladásának, illetve a teljes kivonulás lehetőségének hatására jócskán túlsúlyba kerültek ma az eladók a kínai nagyvállalat részvényénél. Az autógyártó részvénye nap közben közel 7 százalékot is esett, ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés