FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: kétszámjegyű hozammal tér vissza a Bónusz Magyar Állampapír

Portfolio
Megemeli néhány állampapír kamatát, és újra bevezeti a 12 hónapos diszkont kincstárjegy hozamához kötött, változó kamatozású, 3 éves Bónusz Magyar Állampapírt az Államadósságkezelő Központ (ÁKK)  – közölte honlapján az intézmény. Ez lehet az a régi-új állampapír, amelyet ma délelőtt 11%-os hozamot említve Gulyás Gergely miniszter beharangozott. Mindemellett a PMÁP-ot is megújítják, azt még nem tudni pontosan, hogyan.

A bejelentés szerint 2022. szeptember 19-től az Egyéves Magyar Állampapír kamatát az eddigi 4,75%-ról 7,0%-ról az egyéves Kincstári Takarékjegy kamatát az eddigi 4,75%-ról szintén 7,0%-ra, a kétéves Kincstári Takarékjegy kamatát pedig az eddigi 5,50%-ról 7,5%-ra emeli az ÁKK, emellett pedig szeptember 29-ével ÚJRA BEVEZETIK A 12 HÓNAPOS DISZKONT KINCSTÁRJEGY HOZAMÁHOZ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés