Előfizetői tartalom

Nem jött érdemi új bejelentés von der Leyentől, ugrik a gázár

Portfolio
Hétfőn hosszú idő óta először zárt 200 euró alatt a gázár az európai tőzsdén, a tegnapi stagnálás után azonban ma ismét felfelé vette az irányt a gázár. A mostani emelkedést vélhetően annak köszönhetjük, hogy még két-három hétig biztosan nem várható döntés az EU-tagok energiaválság kezelési irányairól, ez a fejlemény teret adhatott a spekulatív befektetőknek. Emellett nemrég tartotta meg szokásos évértékelő beszédét az Európai Parlament előtt Ursula von der Leyen, érdemi új bejelentést azonban nem tartalmazott a beszéd a múlt héten szintén általa bejelenetett ötpontos csomaghoz képest, inkább megismételte az üzeneteket és kibontotta a szükségességüket.

2022. szeptember 14. 16:00 Megosztás Viharos hetek az olajpiacon: január óta nem látott mélyponton a kőolaj ára Komoly volatilitás mellett zajlik a kereskedés az olajpiacon, miután június és augusztus között zsinórban 3 hónapja csökkentek az árak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés