Előfizetői tartalom

Új streaming-szolgáltató érkezik Magyarországra: nem elég a Netflix, a Disney+, az HBO Max?

Portfolio
Éles harc folyik a streamingszolgáltatók között: olyan óriások küzdenek egymással, mint a Netflix, a Disney+, az HBO, az Apple és az Amazon. Úgy tűnik ugyanakkor, hogy a minden korábbinál gyorsabb és drágább tartalomgyártást nem minden szereplő fogja sokáig bírni – legalábbis nem a mostani előfizetéses modellben. Ezzel párhuzamosan folyamatosan jelennek meg a streamingszolgáltatók Magyarországon, a felhasználók szinkronnal vagy magyar felirattal hatalmas mennyiségű tartalmat érhetnek el. De hol tart a streamingháború globálisan, és mi a helyzet a magyar csatatérrel, mennyire vagyunk mi apró pont a világ legnagyobb szórakoztatóipari vállalatai számára? Többek között ezeket a kérdéseket jártuk körbe a Portfolio Heti podcastjében Kenderessy Szabolccsal, a SorozatWiki alapító-főszerkesztőjével. 

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 05. Új szolgáltatás váltja az HBO Maxot 2022. 07. 04. Hatalmas lépésre szánta el magát az HBO 2022. 09. 14. Komoly pusztítást végzett a fekete kedd a tőzsdéken 2022. 07. 20....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés