Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy a Naturland

Portfolio
Kereskedésindító csengetés jelezte a mai napon a Budapesti Értéktőzsde középvállalati platformja, a BÉT Xtend bővülését – ezúttal az gyógyszergyártásban érdekelt Naturland mutatkozott be a BÉT parkettjén. A vállalat a tőzsdei megjelenés felé vezető úton sikeresen pályázott a BÉT és a Pénzügyminisztérium közös, európai uniós forrásból megvalósuló Mentor Programjának keretein belül, amely mind financiális-, mind szakmai oldalról hozzájárult a bevezetés megvalósításához.

Ünnepélyes csengetési ceremónia jelezte a kereskedés kezdetét a Budapesti Értéktőzsde székházában – a csengetés apropóját a Naturland Holding nyilvános piacra lépése szolgáltatta. A rendezvényen többek között Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója és Ásványi Tibor, a Naturland alapítója is részt vett. Jelen kibocsátással a társaság 13 627 455...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés