FONTOS Hogy lehet osztrák állampapírt venni magyarként? Utánajártunk
 
Előfizetői tartalom

Energiaválság, infláció, recesszió – Mi lesz így a magyarok megtakarításával?

Portfolio
Rövid távon a megemelkedett energiaárak, az infláció, a növekvő hozamkörnyezet és a gazdasági lassulás kényszeríti alkalmazkodásra a megtakarítások és befektetések piacának kereslet- és kínálatoldali szereplőit egyaránt. De mi lesz a következő egy-két évtized nagy sztorija? Részben erre keressük a választ a Portfolio október 18-ai Future of Finance konferenciájának vagyonkezelői szekciójában.

Nagy nevekkel, iparági szakemberekkel jön a Portfolio Future of Finance egyik legizgalmasabb szekciója, amely a vagyonkezelés jövőjéről fog szólni. Amellett, hogy a vagyonkezelési szakértőkkel arról beszélgetünk, hogy mi lesz a következő egy-két évtized nagy sztorija, az alábbi kérdésekre is keressük majd a választ: Mibe fognak tudni fektetni a jövő generációi? Hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés