FONTOS Itt a válasz, miért esett szinte megállíthatatlanul a forint – 2023 a magyar deviza éve lehet?
 
Előfizetői tartalom

A világtörténelem legnagyobb összeomlása jön a híres üzletember szerint

Portfolio
Az orosz-ukrán háborúnak és a ránk leselkedő energiaválságnak, a koronavírus-helyzet kínai alakulásának és az ingatlanpiaci nehézségeknek, a világszerte elharapódzó inflációnak és a jegybankok sorozatos kamatemeléseinek, illetve az egyre reálisabb recessziós félelmeknek köszönhetően kimondottan rossz évük van eddig a tőzsdéknek, és egyáltalán nem biztos, hogy az eddig látott esésekkel már elértük az "alját" a piacokon. Több híres guru és befektetési szakértő is megfogalmazta már véleményét a kilátásokkal kapcsolatban, a nagy volumenű megmondásaitól hirhedt Robert Kiyosaki is állást foglalt nemrég: az üzletember tulajdonképpen megismételte a szinte pontosan egy éve tett jóslatát, miszerint a világtörténelem legnagyobb összeomlásával nézünk szembe, a farkaskiáltás mellett konkrét befektetési tanácsokat is adott a guru.

Soha nem látott összeomlás jöhet? A bevezetőben is említett okoknál fogva 2022 egyelőre korántsem a tőzsdék éve, ahogy azt a lenti, vezető amerikai tőzsdeindexek idei teljesítményét ábrázoló grafikonból is láthatjuk. A széles körben ismert, befektetői hozzáállásra és pszichológiára fókuszáló "Rich Dad Poor Dad" szerzője, Robert Kiyosaki már korábban, szinte...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái