Előfizetői tartalom

Globális alapkezelő érkezett Magyarországra, így látják a befektetések jövőjét

Árgyelán Ágnes
A globális ETF-piac az elmúlt 10 évben lenyűgöző növekedést mutatott, az alacsony költségeknek köszönhetően az ETF-ek a lakossági befektetők körében is egyre nagyobb teret nyernek, különösen az ezredfordulós korosztály körében, köszönhetően elsősorban a tematikus ETF-eknek – mondta el Markus Melchart, az Invesco ausztriai és közép-kelet-európai régiójának értékesítési vezetője a Portfolio-nak adott interjúban. A szakember beszélt arról is, miért döntött az Invesco úgy, hogy Magyarországon is megveti a lábát, de kérdeztük a recessziós félelmekről, inflációvédelemről és a jövő befektetési trendjeiről is. A vízióját bővebben is kifejti a Portfolio október 18-ai Future of Finance konferenciáján.

Portfolio Future of Finance 2022 Markus Melchart, az Invesco régiós értékesítési vezetője bővebben is beszél magyarországi terveikről és jövőbemutató elképzeléseikről a Portfolio október 18-ai Future of Finance 2022 konferencián! Ne maradj le róla, gyere el te is! Részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái