Előfizetői tartalom

Nyakunkon a hitelválság, fel kell készülni a legrosszabbra

Portfolio
A JPMorgan Chase vezérigazgatója, Jamie Dimon a tegnapi tőzsdei esés közepette arra figyelmeztette a befektetőket, hogy szerinte belátható időn belül nem fog jobbra fordulni a helyzet a piacokon, és az S&P 500 tőzsdeindex akár további újabb 20 százalékot is eshet, mivel az amerikai jegybank kitart a szigorú kamatpolitikája mellett. A szakember szerint mivel lehetetlen kitalálni, hogy pontosan milyen rosszra fordulhatnak a dolgok mind a gazdaság, mind a tőkepiacok számára, a befektetőknek és a vállalatoknak fel kell készülniük a legrosszabb forgatókönyvre.

Fájni fognak a kamatemelések Nem mondott pontos célárat a vezető részvényindexek év végi szintjére vonatkozóan a JPMorgan Chase vezérigazgatója, azonban Jamie Dimon könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy az S&P 500 további 20 százalékot essen, mivel az amúgyis volatilis piacok még kiszámíthatatlanabbá, rendezetlenebbé válnak a kamatok további emelkedésével. Tehát még...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái