Előfizetői tartalom

Akvizíciók jönnek, részvényvisszavásárlás indul a DM-KER-nél

Portfolio
A DM-KER tájékoztatja a befektetőket, hogy a társaság igazgatósága 2022. október 12-én részvény-visszavásárlási aukció indításáról döntött. A részvény-visszavásárlási aukció során a társaság legfeljebb 250 000 000 forint forint összértékben tervez DM-KER törzsrészvényeket visszavásárolni a társaság részvényeseitől a 2022. október 10-i közgyűlés határozatával elfogadott akvizíciós stratégia megvalósítása céljából.

A részvény-visszavásárlási aukció lebonyolítására a tervek szerint október 27-én kerül sor. A tranzakcióban a társaság valamennyi részvényese részt vehet, amennyiben a tranzakció teljes időtartama alatt rendelkezik DM-KER törzsrészvénnyel és teljesíti a vonatkozó feltételeket. A részvények megvásárlására a legalacsonyabb ajánlattételi árszintről indulva kerül sor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés