Előfizetői tartalom

Megatrendek és forradalmi újítások jönnek a befektetésekben, de mik a buktatók?

Portfolio
Rövid távon a megemelkedett energiaárak, az infláció, a növekvő hozamkörnyezet és a gazdasági lassulás kényszeríti alkalmazkodásra a megtakarítások és befektetések piacának kereslet- és kínálatoldali szereplőit egyaránt. De mi lesz a következő egy-két évtized nagy sztorija? Mibe fognak tudni fektetni a jövő generációi? Ezeket a kérdéseket járták körbe a szakértők a Portfolio Future of Finance 2022 konferenciáján.

Markus Melchart, az Invesco ausztriai és közép-kelet-európai régiójának értékesítési vezetője és Eva Miklasova,  az Invesco ausztriai és közép-kelet-európai régiójának ETF-üzletágáért felelős vezetője a vagyonkezelés jövőbeni irányairól beszéltek közös előadásukban. Kiemelték, hogy az illikvid befektetésekben (ingatlanok, magántőke) lévő vagyon jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés