FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Ilyen volt a 2022-es londoni Frieze – a nemzetközi vásáron két magyar galéria is részt vett

műtárgy.com
A hónap eleje a művészeti vásároké volt. Míg itthon az Art Market Budapest tartotta lázban a művészeti színteret, Londonban teljes lendülettel készültek a Frieze nyitóünnepségére. Október 12. és 16. között a Regent's Park sátrai dübörögtek az izgalomtól, miközben az esemény látogatói élvezték a várva várt művészeti vásár látványos standjait, a szcéna tehetségeinek gazdag tárlatait.

A Frieze 2003-as alapítása óta a londoni kulturális élet ritmusának fontos része. A vásár az élő kortárs alkotók munkáinak prezentálása mellett, Masters programjával egyedülálló képet nyújt a 21-ik század előtti művészet és az aktuális gyakorlatok kapcsolatáról egyaránt. Kiállító galériái (idén összesen 281) a mai legizgalmasabb művészeket képviselik, a feltörekvőtől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés