Előfizetői tartalom

Felébredhet végre a szunnyadó óriás - Őrült rali és összeomlás is van a pakliban

Portfolio
Az elmúlt hónapokban nem történt túlságosan sok izgalom a kriptovaluták, és azon belül a bitcoin piacán. Gyakorlatilag az év elején látott zuhanás óta csak oldalazik a legnagyobb piaci értékű kriptopénz árfolyama, ami azt is jelenti, hogy a bitcoin-piac volatilitása történelmi mélypontra csökkent. Egy ideje tehát érik már egy nagyobb elmozdulás valamelyik irányba, erre mutat rá a Glassnode on-chain adatszolgáltató legfrissebb elemzése, amelyben az optimista és a pesszimista forgatókönyvet preferálók is találnak bőven muníciót. Az elemzés foglalkozik a bányászokkal, a gyenge on-chain aktivitással, a tőzsdék tartós lecsapolásával és a HODLerek rendíthetetlen bizalmával.

Nem sok történt mostanában A bitcoin-piac volatilitása egy stabilcoinéra hasonlít, egy hihetetlenül kis, 1000 dollárnál is szűkebb sávban mozgott az árfolyam az elmúlt heteken, és néhány hónapos távlatban sem látszottak sokkal nagyobb elmozdulások. Ennek érdekessége, hogy a bitcoin rendkívül alacsony volatilitású időszakai nagyon ritkák, és vannak olyan történelmi példák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés