FONTOS Olyan történt a gáz árával, amire az orosz-ukrán háború kitörése óta nem volt példa
 
Előfizetői tartalom

Figyelmeztetnek a magyar profik: még nincs itt a medvepiac vége

Portfolio
Továbbra is óvatosan szemlélik a részvénypiacokat a hazai befektetési szakemberek, mert bár októberben jobban teljesítettek, a medvepiaci lejtmenetnek még nincs vége – állítják a havi portfólió-ajánlók sorozatban. Ettől függetlenül vannak olyan részei a részvénypiacoknak, ahova érdemes lehet beszállni, és most úgy tűnik, hogy a kötvénybefektetések számára is látszik a fény az alagút végén.

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló modellportfóliót. Az ajánlók az októberi helyzetnek megfelelően készültek el, a felmérésünkben nyolc alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő cégek bocsátották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés