Előfizetői tartalom

Tovább estek az amerikai tőzsdék a szerdai Fed-döntés előtt

Portfolio
A keddi kereskedés kedvező hangulatban indult Ázsiában, a vezető részvényindexek emelkedést mutattak. Magyarországon hétfőn és kedden is kereskedési szünnap volt, ám Európában és az Egyesült Államokban is kinyitottak a tőzsdék. Az európai részvénypiacokat jó hangulat jellemezte, a tengerentúlon viszont már nem volt olyan rózsás a helyzet a nyitás után. A piacok felkészültek a Fed szerdán esedékes újabb kamatdöntésére, és mindhárom vezető amerikai részvényindexnél csökkenés volt látható: a Dow Jones 0,24 százalékkal került lejjebb, az S&P 500 0,41 százalékot gyengült, a Nasdaq pedig 0,89 százalékos mínuszban zárt.

2022. november 01. 21:20 Megosztás Estek az amerikai tőzsdék a szerdai Fed-döntés előtt Rossz hangulatban indult a kereskedés az amerikai tőzsdéken és érdemi javulásról egyelőre nem beszélhetünk. A piacok felkészültek a Fed szerdán esedékes újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés