Előfizetői tartalom

A legismertebb kortárs magyar festőkkel érkezik a Virág Judit Galéria őszi kortárs aukciója

Portfolio
A legismertebb kortárs magyar festők kiemelkedő műveivel folytatódik a Virág Judit Galéria őszi árveréssorozata. A 10. Háború utáni és kortárs magyar művek aukcióján kalapács alá kerül többek között az ismert gyűjtő Nudelman László magángyűjteményének számos darabja, de új tulajdonosát keresi Maurer Dóra, Keserü Ilona, Fajó János egy-egy festménye, valamint Nádler István egy korai remekműve is.

A legnagyobb magyar kortárs alkotók műveit vonultatja fel november 13-án az idén 25 éves Virág Judit Galéria. Az aukció fő attrakciója a Nudelman-gyűjtemény - a gondosan összeválogatott műtárgyegyüttesben többek közt Keserü Ilona, Nádler István, Fajó János és Lakner László alkotásai szerepelnek. Nudelman László alig múlt kilenc éves, mikor gyűjteni kezdett, festményeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés