Előfizetői tartalom

Rendőrségi ügy lett az MNB vizsgálatából: több ezer befektetőt húzhattak csőbe Magyarországon

Portfolio
Az MNB piacfelügyeleti vizsgálatának lezárásáig azonnali hatállyal megtiltotta a Falcon Kereskedőház Kft.-nek, a Falcon Benefit Kft.-nek és egy magánszemélynek, hogy bármely, az MNB engedélyéhez vagy bejelentéshez kötött tevékenységet végezzenek. A jegybank az azonnali tiltás mellett honlapblokkolásról, számlazárolásról is döntött. Aki az érintett társaságok tevékenységéről érdemi információval rendelkezik, különösen, ha befektetési céllal pénzt adott át és azt nem kapta vissza, jelentkezzen az MNB feljelentése alapján büntetőeljárást folytató BRFK-nál vagy az MNB-nél - kéri a felügyelet.

Ha az ügy kárvallottjának érzi magát, vagy attól fél, hogy az lesz, írja meg tapasztalatait a penzugy@portfolio.hu-ra! A Magyar Nemzeti Bank (MNB) előzetes bejelentés nélkül 2 fővárosi helyszínen, továbbá Pécsett és Debrecenben – próbaügyletkötést is magába foglaló – helyszíni ellenőrzéseket tartott hivatalból indított piacfelügyeleti eljárása részeként a budapesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés