Előfizetői tartalom

Új világrend jön, már most kezdenek látszani a legnagyobb nyertesek

Az amerikai harmadik negyedéves jelentési szezon a vége felé jár, miután eddig közel négyszáz cég tette közzé a negyedéves teljesítményét. Az eddigi jelentések alapján látható a lassulás a vállalatok teljesítményében, illetve egyre több cég számolt be nehézségekről. A legfontosabb jelentések már a hátunk mögött lehetnek, ami közül kiemelném a FAANG papírok jelentéseit. Az angol rövidítés a Meta, Apple, Amazon, Netflix és Alphabet cégeket vegyíti egybe, amelyek az elmúlt évtized bikapiaci ralijához nagymértékben hozzájárultak. A legnagyobb befektetési guruk szerint minden nagyobb bikapiaci rali után új vezetők tűnnek fel, amik a medve piac vége felé megmutatkoznak. Mivel most már közeledhetünk a piaci esés vége felé, úgy gondolom, hogy érdemes lehet eljátszani a gondolattal, hogy milyen szektorok lehetnek a következő emelkedő időszak sztárjai.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés