Előfizetői tartalom

A 4iG csatlakozott az O-RAN Szövetséghez

Portfolio
A 4iG teljes jogú tagként csatlakozott az O-RAN (Open Radio Access Network) Szövetséghez, amely nyílt platformot kínál az 5G alapú rádiós hálózati infrastruktúrák fejlesztéséhez és üzemeltetéséhez. A nemzetközi iparági szövetség teljes jogú tagjaként a 4iG az informatikai és távközlési konvergencia éllovasává válhat a vonatkozó sajtóközlemény szerint.

A 4iG teljes jogú tagként csatlakozott az O-RAN Alliance szervezetéhez. A 2018-ban alapított nemzetközi szövetség célja a rádiós távközlési rendszerek hatékonyabbá tétele egy szabadon elérhető, nyílt fejlesztői platform kialakításával, az amerikai kormányzat által is támogatott Open-RAN a vonatkozó közlemény szerint megnyitja és átjárhatóvá teszi a RAN (Radio Access...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés