Előfizetői tartalom

Pánikhangulat a kriptotőzsdénél: bejelentekezett egy váratlan megmentő

Portfolio
A Binance, a világ legnagyobb kriptopénz-tőzsdéje nem kötelező érvényű megállapodást írt alá az FTX.com, az FTX kriptotőzsde egyik egységének megvásárlásáról, hogy segítsen fedezni a kriptopénz-tőzsde "likviditási válságát" - közölte kedden Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója a Reuters beszámolója szerint.

A történet egyik furcsasága, hogy éppen az "mentheti meg" az FTX-et, aki rátett egy lapáttal a kriptotőzsde körüli gondokra. A pánikhangulatot azzal növelte, hogy Changpeng Zhao vasárnap bejelentette, hogy cége eladja teljes FTX token állományát, miután a CoinDesk a múlt héten arról számolt be, hogy az FTX-hez szorosan kapcsolódó Alameda (ami szintén Bankman-Fried cége) mérlegének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés