Előfizetői tartalom

Megtakarítási felmérés: mondd el nekünk Te is, hogy állsz a befektetésekhez!

Portfolio
Sokak számára sokkoló eredményeket hozott a Portfolio által legutóbb közölt kutatás a magyarok pénzügyeiről. Az eredmények akkora hatást értek el, hogy úgy gondoltuk, elkészítjük a kutatást saját, havonta többmilliós olvasóközönségünk körében is, ehhez kérjük most olvasóink rövid, néhány percet igénybe vevő részvételét itt elérhető kérdőívünk kitöltésével.

Vajon mennyire érzi magát anyagilag biztonságban a magyar lakosság? Tud-e megtakarítani, ha igen, mekkora tartalékot tud képezni, és mibe teszi a pénzét? Mi alapján választunk megtakarítást, kinek a tanácsaiban bízunk, és mire számítunk, mit hoz a pénzügyek területén a következő néhány évtized? A Portfolio megbízásából 1000 fős reprezentatív internetes kutatást végzett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés