Előfizetői tartalom

Elkerülhetetlen a recesszió a sztárbefektető szerint

Portfolio
Az októberi inflációs adat messze alacsonyabbra sikerült, mint ahogy az elemzők várták, ennek köszönhetően a dollár jelentős gyengülése mellett elképesztő rali alakult ki a tengerentúli tőzsdéken, miután a befektetők kevésbé szigorú jegybanki politikát kezdtek árazni az adatok hatására. Bár az inflációs adatok az enyhülés bizonyos jeleit mutatják, Carl Icahn, a hírhedt tőzsdecápa úgy véli, hogy az árnyomás a béremelések miatt még sokáig velünk fog maradni, a guru szerint a recesszió elkerülhetetlen.

A tegnapi tőzsdei "fellélegzés" nem változtatta meg a hírhedt tőzsdecápa Carl Icahn piacról alkotott negatív véleményét, a guru továbbra is úgy véli, hogy a recesszió a küszöbön van. "Fedezzük a portfóliónkat" - fogalmazott Icahn a CNBC "Closing Bell Overtime" című műsorában tegnap este, hozzátéve, hogy még mindig nagyon, nagyon pesszimista azzal kapcsolatban, hogy mi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés