Előfizetői tartalom

Lezárult a Szallas Group felvásárlása

Portfolio
Lezárult az elmúlt évek egyik legjelentősebb közép-európai digitális akvizíciója a turisztikai szektorban: a lengyel tőzsdén jegyzett Wirtualna Polska tulajdonába került a Szallas.hu-t is üzemeltető Szallas Group. A szállásfoglaló oldalt 82 millió euróért vásárolták meg, és a tervek között szerepel, hogy a magyar modellre támaszkodva régiós szereplőként veszik majd fel a versenyt a globális platformokkal az utazási ágazatban. A tranzakciót a BLS-CEE ügyvédi iroda segítette a csoport állandó stratégiai jogi partnereként.

A vonatkozó sajtóközlemény szerint a Szallas Groupként működő csoportra a megszerzett piaci pozíció és a hatékonyan alkalmazott modellje miatt figyelt fel a Wirtualna Polska, mely a lengyel és a régiós piac több jelentős média- és e-kereskedelmi portáljának tulajdonosa. A Szallas Groupot – melynek 2015 óta a PortfoLion Capital Partners volt a fő tulajdonosa – a november 3-án...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés