Előfizetői tartalom

Licitverseny a Virág Judit Galéria aukcióján - Egyre nagyobb a kereslet a kortárs magyar alkotók iránt

Portfolio
Hatalmas licitharcot hozott a Virág Judit Galéria 10. Háború utáni és kortárs magyar művek aukciója, ahol kalapács alá került az ismert műgyűjtő, Nudelman László magán kollekciójának számos darabjai is – például Nádler István Gyász IV. című alkotása, amely 20 millió forintért talált új tulajdonosra. Keserü Ilona Kócos nap (Utókép) című képe 28 millió forintért kelt el. A kiemelkedő eredmények bizonyítják, hogy a kortárs magyar alkotók iránt egyre nagyobb a kereslet, folyamatosan és megállíthatatlanul nő a hazai művészet presztízse.

Tizedik alkalommal tartotta meg a Virág Judit Galéria a Háború utáni és kortárs magyar művek aukcióját, amelyen a legnagyobb hazai alkotók festményei kerültek kalapács alá. Összesen 147 tétel szerepelt a Budapesti Kongresszusi Központban tartott esemény programjában, kiemelt figyelem övezte a Nudelman László gyűjteményéből származó alkotások árverezését.  Keserü...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés