Előfizetői tartalom

Megválna vagyona nagy részétől Jeff Bezos

Portfolio
Az Amazon milliárdos alapítója, Jeff Bezos úgy fogalmazott, hogy vagyona "nagy részét" el akarja ajándékozni. Bezos szombaton a CNN-nek adott interjújában nyilatkozott, ahol elmondta, hogy vagyonát a klímaváltozás elleni küzdelemre és a megosztottság leküzdésére törekvő személyek támogatására kívánja fordítani. Bezos a világ negyedik leggazdagabb embereként a Bloomberg Billionaires Index szerint jelenleg mintegy 124 milliárd dollárt ér.

A CNN-el folytatott beszélgetésben Bezos kevés konkrétumot árult el terveiről, inkább az irányelvekre és az alapvető elképzeléseire összpontosított, ezek szerint többek között olyan személyeknek szeretne adakozni, akik az amerikai politikában és közéletben tapasztalható megosztottság ellen küzdenek. Időzítést vagy konkrét dollárösszeget nem említett a guru. Bezos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés