FONTOS Nevetségesen régimódi technológiával figyelhette meg Kína az egész világot, de ez eddig nem tűnt föl senkinek
 
Előfizetői tartalom

Utazás a Földtől a Levegőig - Molnár Sándor Festőjóga című kiállítása a Műcsarnokban

műtárgy.com
Ragyogó vásznak, meghökkentő plasztikák töltik be a Műcsarnok középső kiállítótereit. Molnár Sándor Festőjóga című tárlata szeptember végén nyílt és február 5-ig látható az intézményben. Most, amikor a minket körülvevő világban, a természetben egyre kevesebb a szín, mindenkinek különösen ajánljuk a nagyszabású, a művész munkásságát, festészetének erejét az eddigi legteljesebb formában a nagyközönség elé táró kiállítás megtekintését. Az érdeklődők a lelket és a szellemet megszólító utazásra készüljenek, amely a Földtől egészen a Levegőig vezeti a befogadásra nyitott látogatókat.

Molnár Sándor Festőjóga c. kiállítása. Forrás: MMA A tárlat különlegességét nemcsak a nagyvonalúsága és a mester pályájának felosztását hűen követő koncepciója adja, hanem az is, hogy előkészítésében, a művek válogatásában még ő maga is részt vett. Molnár Sándor Kossuth-díjas festőművész, a magyar neoavantgárd absztrakt festészet kiemelkedő alakja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái