Előfizetői tartalom

Esik a Mol részvénye a Barátság körüli problémák közepette

Portfolio
Jelentős mínuszban van a Mol részvénye a kereskedésben, miután a tegnapi nagyszabású orosz rakétatámadások közepette találat érte a Barátság kőolajvezeték áramellátóját a belorusz-ukrán határon, ezt követően a nyomás csökkenése miatt leállították az olaj szivattyúzását a vezetéken többek között Magyarország irányába.

Az osztrák és a lengyel piacokhoz hasonlóan kifejezetten rossz a hangulat a magyar tőzsdén a tegnapi, Lengyelországban történt rakétabecsapódásos incidens után, a BUX index jelenleg 1 százalékos mínuszban van, a hazai blue chipek közül azonban nem az OTP, hanem a Mol vezeti most a lejtmenetet. 1,6 százalékos mínuszban van a magyar olajcég részvényárfolyama, miután rakétatalálat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés