Előfizetői tartalom

Itt van pár befektetési ötlet, ami megvédhet az inflációtól

Portfolio
Tombol a világban az infláció, igaz, vannak már olyan térségek, ahol már láthattuk a felpattanás tetejét. Ettől még a szakértők egyetértenek abban, hogy a következő időszakban magasabb inflációra kell berendezkedni, így felértékelődik azoknak a befektetéseknek a szerepe, amelyek képesek az infláció ellen védelmet nyújtani. A Portfolio Private Investor Day rendezvényén a szakértők elárulták, miért lehet érdemes, állampapírban, ingatlanban, műtárgyban vagy éppen tőzsdei részvénybe befektetni.

Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője az állampapír-piacon elérhető inflációvédelemre tért rá előadásában: Az infláció tetőzését jövőre már láthatjuk, de a magas infláció még velünk maradhat egy ideig, így érdemes olyan befektetési termékekben gondolkodni, amelyek védelmet adhatnak a magas inflációval szemben. A lakossági állampapírok kapcsán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés