Előfizetői tartalom

Váratlan bejelentés a Disneytől, egekben az árfolyam

Portfolio
Váratlan bejelentést tett tegnap késő este a Disney, a médiaóriás közölte ugyanis, hogy Bob Iger vezérigazgatóként azonnali hatállyal visszatér a vállalat élére. Iger Bob Chapeket váltja, aki kevesebb mint három év után mondott le posztjáról, a visszatérő cégvezér több mint négy évtizedet töltött a Disney-nél, ebből 15 évet vezérigazgatóként.

A vállalat közleménye szerint Bob Iger két évig töltheti be a vezérigazgatói tisztséget, és az igazgatótanács megbízza, hogy "határozza meg a stratégiai irányt a növekedéshez, és szorosan együttműködve az igazgatótanáccsal segítse kiválasztani a megfelelő jelöltet, aki az ő hivatali ideje lejártával a vállalatot vezetni fogja". Susan Arnold, a Disney igazgatótanácsának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés