Előfizetői tartalom

Hold Alapkezelő: többes kamatrendszerbe tért vissza Magyarország, lesz még itt infláció

Portfolio
Volt négy évtized, amely folyamatos globalizációt eredményezett, ez azonban most több dolog miatt is megváltozott, egyetlen év alatt mindenki elvesztette megtakarításának 20-25%-át reál értelemben - hangzott el a Hold Alapkezelő mai sajtóeseményén. A szakértők a magyar gazdasági helyzet kapcsán elmondták, hogy a klasszikus túlhevülés esetét lehet látni, a belső kereslet elszállt, amire sem a költségvetési, sem a monetáris politika nem reagált időben. A befektetések közül most rövid távon a kötvénypiacban látnak nagyobb izgalmakat.

Online vagyonkezelés Bilibók Botond, a Hold Alapkezelő vezérigazgatója az online vagyonkezelés kapcsán jelentett be újításokat a társaság mai sajtóeseményén: Szeretnék, ha az online vagyonkezelés nemcsak a vagyonos ügyfelek, hanem mindenki számára elérhető lenne, így ezt indítják most el a kisebb befektethető vagyonnal bíró ügyfelek számára is. A vezérelv az volt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái