Előfizetői tartalom

Hold Alapkezelő: többes kamatrendszerbe tért vissza Magyarország, lesz még itt infláció

Portfolio
Volt négy évtized, amely folyamatos globalizációt eredményezett, ez azonban most több dolog miatt is megváltozott, egyetlen év alatt mindenki elvesztette megtakarításának 20-25%-át reál értelemben - hangzott el a Hold Alapkezelő mai sajtóeseményén. A szakértők a magyar gazdasági helyzet kapcsán elmondták, hogy a klasszikus túlhevülés esetét lehet látni, a belső kereslet elszállt, amire sem a költségvetési, sem a monetáris politika nem reagált időben. A befektetések közül most rövid távon a kötvénypiacban látnak nagyobb izgalmakat.

Online vagyonkezelés Bilibók Botond, a Hold Alapkezelő vezérigazgatója az online vagyonkezelés kapcsán jelentett be újításokat a társaság mai sajtóeseményén: Szeretnék, ha az online vagyonkezelés nemcsak a vagyonos ügyfelek, hanem mindenki számára elérhető lenne, így ezt indítják most el a kisebb befektethető vagyonnal bíró ügyfelek számára is. A vezérelv az volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés