Előfizetői tartalom

Megszólalt a világ leggazdagabb magyar embere: ennél még sokkal rosszabb is jöhet

Portfolio
Ritkán szólal meg nyilvános fórumokon a világ leggazdagabb magyarjának számító Thomas Peterffy, amikor viszont megteszi, akkor érdemes rá odafigyelni. Az üzletember és befektető ismert arról, hogy alapvetően pozitívan vélekedik a kriptopiacról, és ennek megfelelően az FTX kriptotőzsde összeomlását sem hagyta szó nélkül. Saját elmondása szerint a bitcoin esése mérsékeltebb volt annál, mint ahogyan azt FTX bedőlése után várta volna. Ezzel együtt továbbra is arra számít, hogy még jóval többet eshet legnagyobb értékű kriptoeszköz, és a részvénypiacok számára is borús előrejelzéssel szolgált.

Thomas Peterffy is megszólalt az FTX-ről Thomas Peterffy, az Interactive Brokers elnöke és alapítója türelmesen várja a bitcoin tovább esését, miközben az iparág emészti a kriptopiacot megrázó legújabb botrányt. Az FTX nevű kriptotőzsde két hete jelentett csődöt, miközben olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint az ügyfelek pénzeszközeit egy kapcsolt hedge fund...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái