Előfizetői tartalom

Ez egyre csúnyább, újabb kriptotőzsde húzza le a rolót

Portfolio
A Bitfront - egy amerikai kriptotőzsde, amely mögött a japán közösségi média cég, a Line Corp áll - közölte, hogy felfüggesztette az új regisztrációkat és a hitelkártyás fizetéseket, valamint néhány hónapon belül beszünteti működését, annak ellenére, hogy erőfeszítéseket tett a gyorsan fejlődő iparág kihívásainak leküzdésére - írja a Reuters.

Azonban erőfeszítéseink ellenére ... sajnálattal állapítottuk meg, hogy le kell állítanunk a BITFRONT-ot annak érdekében, hogy folytassuk a LINE blokklánc ökoszisztéma és a LINK token gazdaság növekedését. Az új regisztrációkat és a hitelkártyás befizetéseket azonnal leállítjuk, míg az ügyfeleknek március 31-ig van idejük pénzt kivenni - írta a kaliforniai székhelyű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés