Előfizetői tartalom

Helyzet van, ülésezik az Energia-veszélyhelyzeti Operatív törzs - Mi lesz az üzemanyagokkal?

Portfolio
Újra ülésezik az Energia-veszélyhelyzeti Operatív törzs, olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-bejegyzésében. Az elmúlt hetekben üzemanyaghiányos helyzet alakult ki hazánkban, ami részben a Mol Dunai Finomítójában zajló karbantartási munkáknak és az ebből következő kapacitáskiesésnek köszönhető, de az üzemanyagárstop miatt kiszoruló import is eredője az ellátásbiztonság megremegésének.

A Facebookon fejtette ki egyebek mellett Szentkirályi Alexandra, hogy "a belföldi ellátás biztonsága és megfizethetősége továbbra is kulcskérdés", ennek apropóján összeült az Energia-veszélyhelyzeti Operatív törzs, amit a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely vezet. Az üzemanyagárstop a szeptemberi döntés értelmében december végéig velünk marad, vélhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés