Előfizetői tartalom

Megint erős számokat hozott a Duna House, de azért már látszik a lassulás

Portfolio
A 2022. második negyedévi rekord eredmények után a kamatemelések miatt kialakult ingatlan-, és hitelpiaci visszaesésben a csúcshoz képest csökkentek a Duna House core eredményszintjei. Viszont az olasz akvizícióval megerősödve, rekord összegű készpénzállománnyal és a sikeresen kivitelezett Forest Hill projekt átadás alatt álló lakásaival állja a kihívásokat a csoport - derült ki a keddi piaczárás után közzétett gyorsjelentésből.

A Duna House árbevétele 120 százalékos ugrást követően 8,4 milliárd forintot ért el a harmadik negyedévben, viszont az árbevétel szerkezete a fellendülő Forest Hill átadások és a csökkenő alaptevékenységi volumenek miatt némileg átalakult. A cégcsoport az olaszországi akvizícióval újrapozícionálta magát a nemzetközi piacokon: Az olasz HGroup a csoport árbevételének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés