Előfizetői tartalom

Fontos döntés jöhet az árstopnál, izgatottak a befektetők

Portfolio
Bár nemrég a százhalombattai finomítóval kapcsolatban kedvező hír érkezett az ország energiabiztonsága szempontjából, a helyzet továbbra is nagyon kritikus számos magyarországi bezinkúton. A gazdaságfejlesztési miniszter szerint az ellátásbiztonság mindennél fontosabb, a kialakult üzemanyaghiányos helyzetben pedig nem szabad hozzányúlni a stratégiai készletekhez, ennél fogva egyre hangosabbak az árstop kivezetését prediktáló hangok.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a kialakult üzemanyaghiányos helyzet apropóján újra ülésezik az Energia-veszélyhelyzeti Operatív törzs: az üzemanyagárstop a szeptemberi döntés értelmében december végéig velünk marad, vélhetően ezzel az intézkedéssel kapcsolatban ülhettek össze a döntéshozók, látva azt, hogy az elmúlt napokban egyre feszültebb lett a helyzet az üzemanyagok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés