FONTOS Fájdalmas új adót vetnének ki a ketyegő biológiai bomba miatt, csak a mód a kérdés
 
Előfizetői tartalom

Itt a bűvös dátum, ami Magyarország energiaellátását veszélyezteti

Portfolio
Gulyás Gergely a tegnapi Kormányinfón elmondta, hogy akkor lesznek kénytelenek az árplafonon változtatni, ha az ellátásbiztonság veszélybe kerül, és most a Molnak kell választ adnia arra, hogy az ellátásbiztonságot képes-e garantálni, vagy sem. A Mol szerint rövid úton vissza kell építeni az üzemanyag-importot, emellett a február 5-i dátumra hívta fel a figyelmet válaszában az olajcég - de mégis mi fog történni február 5. után, ami jelentősen megnehezítheti a magyarországi energiaellátást?

A Mol reagált tegnap a kormányzati kommunikációra, az olajcég emlékeztetett, hogy érkeznek az európai szankciók, amelyek hatásait még nem lehet megjósolni, de az biztos, hogy amikor február 5. után az orosz gázolaj eltűnik az európai piacokról, negatív következményekkel kell számolni. A Mol szerint ezért AZ ELLÁTÁSBIZTONSÁG VISSZAÁLLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN VISSZA KELL ÉPÍTENI...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés