Előfizetői tartalom

Fokozódik a benzinkáosz Magyarországon, jövő héten sem szállít a Mol a kiskutaknak

Portfolio
Egyre súlyosabbak az üzemanyagellátási problémák Magyarországon, a fehér kutak készlethiánya mellett a nagyobb szolgáltatók mennyiségi korlátozásra kényszerülnek, a jelenlegi állapot pedig akár 500 kutat is érinthet, ez a szám napról napra nő. A Mol nemrég újabb döntést hozott "az ország működése és energiabiztonsága" érdekében, és már a harmadik egymást követő héten nem szállít üzemanyagot az árstop-intézkedések bevezetése után szerződött partnereknek.

Közleményt adott ki a Mol a Független Benzinkutak Szövetsége felé, amit a szervezet elküldött a Portfolionak. Az üzenetben többek között az áll, hogy: az ország működése és energiabiztonsága érdekében optimalizálja a Mol az ellátási stratégiáját, ennek következtében A december 5-én KEZDŐDŐ HÉTEN NEM TUDNAK DÍZELT ÉS MOTORBENZINT BIZTOSÍTANI A PARTNEREKNEK....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés