Előfizetői tartalom

Egy lépéssel közelebb a Graphisoft Park részvényeinek eurós jegyzése

Portfolio
A Graphisoft Park 2022. november 29-én tartott rendkívüli közgyűlésen a társaság igazgatótanácsa arra kért felhatalmazást, hogy kezdeményezze a Budapesti Értéktőzsdénél a társaság részvényeinek euróban történő jegyzéséhez szükséges lépések megtételét, továbbá tegye meg a szükséges lépéseket az osztalék euróban történő folyósítása érdekében is - közölte a társaság.

A közgyűlésen a korábbiakhoz képest lényegesen nagyobb számban jelentek meg kisrészvényesek, akik 0,1 százaléknál kevesebb, esetenként csak néhány darab részvénnyel rendelkeznek. Köztük megjelent és felszólalt az a kisrészvényes is, akinek eredeti javaslatára született a közgyűlési előterjesztés. A határozathozatalt megelőzőzen a résztvevők részletesen is megvitatták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés