Előfizetői tartalom

Lecsapnál az akár 280 ezres állami ingyenpénzre? Itt vannak a sorsdöntő év végi határidők

Portfolio
Nem érdemes nagyon kicentizni év végére a megtakarítás indítását és a befizetést, ha élni akarunk a 20 százalékos adójóváírással. Ami a nyugdíjbiztosításokat illeti, több biztosító is csak néhány napig tudja már befogadni az új szerződéseket és befizetéseket. A Grantis gyűjtése alapján mutatjuk, milyen végső határidőt szabott a legtöbb biztosító.

Nyugdíjbiztosítások, nyugdíj- és önsegélyező pénztári megtakarítások után is igénybe vehető az éves befizetések után 20 százalék adójóváírás, szerződésenként legfeljebb 130 000, illetve 150 000 forintig, több szerződés esetén összesen 280 000 forintig. Azoknak a megtakarítóknak, akik az év végén indítanák el megtakarításaikat és most kötnének szerződést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés