Előfizetői tartalom

Elon Musk: a Tesla lesz a legértékesebb vállalat a Földön!

Portfolio
Miután az idei rossz teljesítményre rátéve egy jókora lapáttal a Tesla részvényei kedden több mint 10 százalékot estek, Elon Musk  úgy fogalmazott év végi levelében a dolgozóknak, hogy "ne zavarja őket a tőzsdei őrület". Musk az évvégi gondolatait szerdán osztotta meg alkalmazottaival, a levél eljutott a CNBC-hez.

A Tesla részvényei 68 százalékot estek az év során, bár tegnap 3,3 százalékos pluszban zárt a jegyzés. Az árfolyam csak decemberben 42 százalékot zuhant, ennek köszönhetően vélhetően a tőzsdei pályafutása alatt a legrosszabb hónapot és negyedévet, illetve évet zárhatja az elektromosautó-gyártó részvénye. Musk részben az emelkedő kamatlábakat okolta a Tesla részvényárfolyamának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés