Előfizetői tartalom

Felminősítették a 4iG-t, a Vodafone felvásárlása áll a háttérben

Portfolio
A 4iG kibocsátói és adósság besorolását ’BB-’szintre emelte a Scope Ratings, amelyet a Vodafone akvizíció zárását követően erősíthetnek meg – tette közzé a 4iG a BÉT honlapján. Tavaly novemberben a ’B+ stabil’ besorolást pozitív kilátásra módosította a Scope Ratings, valamint jelezte, hogy emelheti a 4iG kibocsátói, illetve kötvény adósbesorolását. A Scope Ratings a következő hetekben várja a Vodafone akvizíció zárását - olvasható a hitelminősítő közleményében.

A Scope kiemelte: a Vodafone megvásárlásával a 4iG Csoport Magyarország második legnagyobb előfizetői bázisával rendelkező (3,2 millió előfizető) mobilszolgáltatójává válhat, illetve piacvezető lehet a szélessávú, vezetékes internet szegmensben (1,5 millió előfizető) is. A tranzakcióval komplex, mobil-vezetékes konvergens szolgáltatóvá léphet elő a cégcsoport. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés