Előfizetői tartalom

Mutatjuk, kik buktak óriásit az FTX kriptotőzsde csődjén

Portfolio
Többek között a milliárdos kockázati tőkebefektető Peter Thiel, az NFL irányító Tom Brady és a befektetőguru Kevin O'Leary neve is szerepel egy új csődbírósági dokumentumban, amelyet az FTX kriptotőzsde összeomlásával kapcsolatban nyújtottak be. Ez az első alkalom, hogy Thiel nyilvánosan kapcsolatba került a tőzsdével.

A nemrég benyújtott részvényesek listája az FTX leányvállalataiban, többek között a West Realm Shiresban és az FTX Tradingben lévő befektetők neveit tartalmazza, valamint azt, hogy ki hány részvényt birtokolt. Peter Thiel családi vagyonkezelői irodája, a Rivendell Trust és a Thiel Capital kockázati tőkebefektető cég egyaránt szerepel a bejelentésben; a West Realm Shiresban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés