Előfizetői tartalom

Mi folyik itt?! Ezzel a mindjárt becsődölő céggel simán megtriplázhattad a pénzedet!

Egyre nagyobb az esélye annak, hogy a tavalyi év egyik legfelkapottabb mémrészvényének számító, elsősorban lakberendezési kiegészítőket kínáló Bed Bath & Beyond vállalat csődbe fog menni. Egy átlagos világban egy átlagos részvénynél ilyenkor egyértelműen menekülnének a befektetők a papírtól, a földbe döngölve az árfolyamot - de amikor a reddites kisbefektetők beszállnak a buliba, akkor bizony néha ki kell dobni a normákat az ablakon.

208 százalék pár nap alatt

Egyre látványosabb mintázat rajzolódik ki a mémrészvények felrobbanásának dinamikájában, már ami az év elejét illeti; ahogy 2021-ben és tavaly, úgy idén is az első hónapokban kezdtek el téli álmukból felkelve mocorogni a kisbefektetők.

bbby beleírt

És ahogy tavaly februárban, úgy idén is a Bed Bath & Beyond részvényét találták meg először, aminek - tulajdonképpen egyáltalán nem meglepő módon - elképesztő rali lett az eredménye ezen a héten, bár azt azért fontos kiemelni, hogy az előző két évhez képest jóval alacsonyabb bázisról indult meg a roham. Mindenesetre ha a kereskedés előtti adatoknak megfelelően 4 dolláros részvényenkénti árfolyam felett lesz a nyitás, akkor elmondhatjuk, hogy

alig több mint 3 kereskedési nap alatt 208 százalékot ralizik a részvény.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés