Előfizetői tartalom

Nagy változás az Apple-nél: jön az érintőképernyős MacBook!

Portfolio
A Bloomberg jelentése szerint az Apple már 2025-ben piacra dobhat egy érintőképernyős MacBook Pro laptopot. A vállalaton belüli teamek már javában dolgoznak a projekten, holott korábban sokáig az volt a hivatalos álláspont, hogy az érintőképernyős laptopok ergonómiailag nem optimálisak. Ennek ellenére a vesenytárs Windows-laptopok egy ideje már alapfelszereltségként rendelkeznek érintőképernyővel.

"Tényleg úgy érezzük, hogy a Mac ergonómiája megkívánja, hogy a kezed nyugodtan legyen a felületen, a karod felemelése a képernyő bökdöséséhez elég fárasztó dolog" - mondta még 2018-ban Craig Federighi, az Apple szoftverekért felelős vezetője, hozzátéve, hogy "nem rajong az érintőképernyőkért" a PC-ken. Nemrég azonban egy konferencián megkérdezték tőle, hogy az Apple...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés