Előfizetői tartalom

Föld alól a felhők fölé: itt az év egyik legjobb befektetése!

Portfolio
A tavalyi likviditási krízisekkel és kriptotőzsde-csődökkel tarkított zuhanórepülés után úgy tűnik, hogy kezd magára találni a bitcoinnal az élen a kriptopiac - olyannyira, hogy egyelőre az egyik legjobban teljesítő globális eszközről beszélhetünk a legjelentősebb coin esetében. Bár a kilátásokat alapvetően befolyásoló körülmények nélkül tudott óriásit ralizni az elmúlt bő két hétben a bitcoin, az egyre nagyobb optimizmus mentén szektorspecifikus mozgolódásokról és különféle grandiózus megnyilvánulásokról már be tudunk számolni.

Nagyon mélyről indulunk Ha asszociációs játékra adja a fejét az egyszeri befektető, akkor több mint valószínű, hogy a kriptopiachoz és a bitcoinhoz az óriási kilengéseket és a volatilitást társítja - és minden oka megvan erre. 2021-ben, a nullaközeli kamatszintek és a bőséges likviditás által megágyazott "végtelen pénz" korában elképesztően jól teljesített ez a spekulatívnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés