Előfizetői tartalom

Sikersztori a magyar tőzsdén: sosem volt ilyen jó éve a Glosternek

Portfolio
Kijött a Gloster menedzsmentje a legfrissebb, 2022-es előzetes eredményvárakozásukkal, ami alapján a vállalat kiemelkedő eredményekkel zárhatja a tavalyi évet: a cég adózott eredménye 43-54, EBITDA-ja várhatóan 14-20, árbevétele pedig 20-30 százalékkal nőtt az azt megelőző évhez képest. Azt is bejelentette egyúttal a társaság, hogy a hazai befektetői világ jól ismert szereplői vásárolták be magukat a Glosterbe: több alapkezelő között a Baál Vagyonkezelő és a Dialóg alapkezelő részvényeket vettek tőzsdei ügyleten kívül az informatikai társaságban.

A vonatkozó sajtóközlemény szerint az informatikai piacon 2022 nem a prosperitás éve volt, ennek ellenére a Gloster történetének legsikeresebb évét zárta, és a cég növekedése a recessziós makrogazdasági helyzet ellenére is a tervek szerint alakul. A legfrissebb eredményvárakozások alapján a cég adózott eredménye 43-54, EBITDA-ja várhatóan 14-20, árbevétele pedig 20-30...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés