Előfizetői tartalom

Whiskygyűjtés, van ilyen? – a legértékesebb whiskyfajták és a legnagyobb whisky gyűjtők

műtárgy.com
A műtárgypiacon (fine art&collectibles) az elmúlt években a híres borok mellett a minőségi whiskyk is jelentős szerepet kaptak. Nem meglepő, hiszen igaz a mondás, az idő képes megszépíteni mindent, és ez nemcsak a borok vagy a sajtok, de a whiskyk ízére és értékére is igaz. A műtárgy.com most utána járt a whiskygyűjtés motivációinak, illetve annak, hogy kik a legnevesebb gyűjtők és melyek azok a legértékesebb italok, amelyek egy-egy aukció főbb szereplőivé váltak.

Hogyan kezdjünk whiskyt gyűjteni? A gyűjteményépítésnek mindig megvannak az alapvető szabályai, bármilyen speciális is a gyűjtés tárgya.  Ilyenkor érdemes feltenni magunknak azt a kérdést, hogy milyen célból, milyen lépések mentén szeretnénk elindulni a gyűjtés útján. Egy whisky esetében meghatározó lehet az elkészítés módja, azaz, hogy milyen szeszfőzdében készült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés