Előfizetői tartalom

Hova került a műtárgy? – Simon Zsolt József kerámiája a Lissoni által tervezett Sanlorenzo jachton

műtárgy.com
A műtárgy tünékeny természetű: egy-egy kiállítás vagy aukció során felbukkan, azonban a vásárlást követően rögtön el is tűnik a közönség szeme elől. Az Art Advisory Budapest legújabb sorozatában olyan műalkotásokat mutatunk be, amelyek megtalálták végleges helyüket otthonokban, irodákban és gyűjteményekben, ezzel inspirálva a műtárgyvásárlás és gyűjteményépítés előtt állókat. Ezúttal egy jachton találhatjuk meg a magyar keramikus munkáját, amelynek belső terét nem más tervezett, mint a Lissoni&Partners cég.

Sanlorenzo SX 112 model. Forrás: BOAT International A Sanlorenzo hajógyár 1958 óta épít kiváló minőségű motoros jachtokat. Évente csak korlátozott számú, méretre gyártott egységeket épít, valamint minden jachtot az egyes tulajdonosok egyedi kérései, stílusa és vágyai szerint terveznek és gyártanak. Az SX termékcsalád több modelljének belsőépítészeti tervét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés