Előfizetői tartalom

Kivásárolja az egyik nagytulajdonos részesedését Tiborcz István cége a Waberer'sből

Portfolio
Tovább növeli részesedését a Waberer'sben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST - tette közzé a vállalat a BÉT honlapján. A tranzakció sikeres zárásának eredményeként a Merkport (a BDPST 95 százalékos tulajdonában lévő leányvállalat) tulajdoni hányada közel 50 százalékra emelkedhet. Az újabb részvényvásárlással a tőkebefektető holding célja, hogy a Waberer’s tovább fejleszthesse a legkorszerűbb logisztikai technológiákra építő üzleti modelljét, tovább növelve piaci részesedését a magyarországi és a nemzetközi logisztikai piacon egyaránt - áll a BDPST közleményében.

A Waberer's bejelentette, hogy Tóth Judit, mint a BDPST Csoporthoz tartozó Merkport Zrt. önálló cégjegyzési jogosultsággal rendelkező vezérigazgatója és a High Yield Vagyonkezelő között 2023. február 13. napján részvény adásvételi szerződés jött létre, amelynek értelmében a vevő meg kívánja szerezni az eladó tulajdonában álló, 4 048 476 darab Waberer's törzsrészvényt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés