Előfizetői tartalom

Élet az ársapka után: megy előre a Shell, komoly fejlesztések jönnek a kutakon

Az ársapka pénzügyi eredményeket befolyásoló negatív hatása ellenére is folytatja a beruházásokat hazánkban a Shell Hungary, az energiaipari nagyvállalatnál biztosítottnak látják a magyarországi tevékenység folytatását, illetve a korábban elindított széleskörű terveket is végre tervezik hajtani, többek között bővítik töltőállomás-hálózatukat és újabb elektromos töltőpontokat telepítenek. Emellett a forgalmukban az üzemanyagok mellett kínált Shell Café márka és termékei is egyre hangsúlyosabb szerepet töltenek be, tudhattuk meg Vecsey Saroltától, a Shell Hungary Mobilitási Üzletágának Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatójától, aki az ársapka kivezetését követő piaci folyamatokról és 2023-ra vonatkozó tervekről beszélt lapunknak.

Portfolio: Két hónapja eltörölte a kormány a 480 forintos hatósági üzemanyagárakat. Jelenleg hogyan állnak üzemanyagellátottság terén a hazai Shell-kutak, sikerült visszaépíteni a készleteket, visszatért az import? Az ársapka utolsó heteiben hány kutat érintett az üzemanyaghiány? Vecsey Sarolta: Tavaly november végén, illetve december elején a fokozott kereslet, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés